Karriere i CompanYoung

Hvem er vi?

Vi er en full service virksomhed der hjælper hhv. virksomheder, uddannelsesinstitutioner og brancheorganisationer med at tiltrække og rekruttere unge. Vores kompetencer og erfaringer spænder bredt, men alt vi laver er med afsæt i vores unikke viden omkring unge. En unik viden der er opbygget igennem mere end 10 års erfaring, men vigtigst af alt er vores viden indsamlet, bearbejdet og udgivet igennem vores eget videnscenter.

Som virksomhed er vi en samling af topmotiverede, ambitiøse unge mennesker, som brænder for at hjælpe unge med at finde den rigtige uddannelser eller det rigtige første job. Det har vi sågar nedpenslet i vores Purpose, som danner grundlag for alt hvad vi gør.

“Vi hjælper unge med at finde den rigtige uddannelse og det rigtige første job”

Vores Purpose og vores værdier professionalisme, værdiskabende, commitment og vidensbaseret udgør til sammen vores DNA og kultur – men også den måde vi tilgår vores kunder.

De fire forretningsben

work
Bureau
Vi udtænker og eksekverer effektfulde tiltræknings- og rekrutteringsstrategier og kampagner.
insert_chart
Indsigt
Vi indsamler, bearbejder og publicerer viden omkring Generation Y, Z & Alpha.
code
Teknologi
Vi udvikler værktøjer og teknologi der understøtter, effektiviserer og forbedrer tiltrækning og rekruttering af unge.
favorite
Interaktion
Vi skaber, øger og optimerer den direkte interaktion med den unge målgruppe.

Vi tager vores arbejde seriøst

Hos CompanYoung går vi den ekstra mil for kunden, og vi sætter en stor ære i vores samarbejde med kunden. Men vi ville aldrig kunne levere på vores løfter til kunden, hvis ikke vi havde stærke og dygtige kollegaer til at løfte opgaven! Derfor tager vi også hinanden seriøst - for vi tror på frihed, ansvar og dét at løse opgaverne sammen.

Vi har det sjovt!

Hos CompanYoung vægter vi fællesskabet højt. Vi afholder derfor mange sociale arrangementer for at sikre en god trivsel og et stærkt sammenhold i virksomheden.

Kvartalsvis afholder vi fredagsbar, vi har vores brag af en julefrokost i december, CompanYoungs blændende firmafodboldhold, det årlige DHL-løb og meget mere! Vi har også et årligt sommerseminar, hvor vi hiver et par dage ud af kalenderen og tager afsted på lejrtur. 

Vores kerneværdier

I CompanYoung har vi fire kerneværdier, som vi efterstræber i al vores arbejde!

group
Commitment
Vi er committede til vores kunder og vores medarbejdere
business_center
Professionalisme
Vi er opsøgende og grundige i vores arbejde
wb_incandescent
Værdiskabende
Vores ydelser og kompetencer skaber værdi for vores kunder
assessment
Vidensbaseret
Vores beslutninger træffes med afsæt i et stærkt vidensgrundlag

Hvordan oplever du samarbejdet mellem afdelingerne? 

"Som projektleder skal jeg have et overblik over alle faser i vores kampagner. Det indebærer, at jeg har et bredt, tværgående samarbejde med alle vores specialister - og det synes jeg helt klart, er det bedste ved projektlederrollen!  Dét at kunne være generalist med sans for helheden og samtidig stole på, at mine kollegaer, med deres specialistkompetencer, driver værket i forhold til at levere fede, gennemarbejdede kampagner, det er fedt!"

— Lene Bering, Projektleder

Hvordan er det at arbejde ved CompanYoung?

"Det er fedt at arbejde ved CompanYoung. Jeg tror ikke, man finder en så energisk, dynamisk og kompetent arbejdsplads andre steder. Udover at det altid er sjovt at være på arbejde, så er det også fedt at være en del af en virksomhed, der hele tiden prøver at udvikle sig. Vi har hele tiden øje på, hvordan vi kan blive bedre."

— Mikkel Mathiasen, Produktchef YoungCRMFå en rundtur på hovedkontoret

Har du ikke allerede har besøgt vores hovedkontor i Aalborg? Få her en rundtur! Vi er placeret på toppen af Friis Shoppingcenter, med den skønneste fjordudsigt!

CompanYoung Academy

Hos CompanYoung er det vigtigt, at medarbejderne føler sig ordentligt klædt på fagligt. Derfor har vi udviklet et onboarding forløb, som alle nye medarbejdere skal igennem. Dette omfatter både praktikanter, studiemedhjælpere og alle vore fuldtidsansatte. 

Forløbet indebærer otte forskellige moduler, som du kommer igennem i løbet af dine første uger på kontoret. Ydermere sørger den nærmeste leder for, at du bliver sat ind i alle nødvendige systemer og procedurer for den specifikke afdeling.

Dine karrieremuligheder

Ved CompanYoung tager vi vores medarbejdere, deres forskellige profiler og faglige udvikling seriøst. Du kan her læse nærmere om hvilke karrieremuligheder, du har hos os.

Fuldtidskarriere

Nedenfor kan du se hvilke typer medarbejdere, vi har ved CompanYoung. Vi har mange forskellige profiler - alt fra specialister til generalister. 

Måske kan du se dig selv i en af rollerne?

  • Udviklere
  • Webmasters
  • Designere
  • Mediespecialister
  • Sælgere
  • Projektledere
  • Ledere

Studiejob

Hos CompanYoung tror vi på, at relevant erhvervserfaring er essentielt for alle studerende! Vi sætter derfor en stor ære i at ansætte studiemedarbejdere. Leder du efter et sted at kickstarte din karriere? Så følg med her:


Praktikprogram

Hvert halve år tager vi praktikanter ind, som bliver en del af vores praktikprogram. Her vil du få tilbudt både en praktikkoordinatorer, mentorer og gode kollegaer, som hjælper dig på vej til at få mest muligt ud af din praktik! 

Hvis du leder efter en seriøs praktikplads, hvor du får noget for hånden, så læs videre her:


Vil du være en del af holdet?

Hvis du er typen, som har ambitioner, et stort drive og er klar på at indgå i et nyt fællesskab, så håber vi på at se en ansøgning fra dig!

Hvis ikke du ser en stilling, som passer til dig netop nu, så håber vi at se dig i vores talentbank. Vi rækker ofte ud og finder nye medarbejdere her først!

Ledige stillinger

loading
Stilling Arbejdssted Stillingstype Ansøgningsfrist

Bliv en del af vores Talent Pipeline

Hvis ikke dit drømmejob var på listen over vores ledige stillinger lige nu, så har du muligheden for at blive en del af vores Talent Pipeline! Det giver dig chancen for at gøre dig bemærket, allerede før vi vidste, at vi havde brug for dig! 

Når du opretter dig i vores Talent Pipeline, vil du automatisk blive notificeret når vi har nye ledige stillinger der matcher dine præferencer.

Derudover vil du være i puljen af talenter vi kigger i INDEN vi slår stillinger op.

star_rate
Tilmeld dig Talent Pipeline arrow_forward

Har du sendt os en ansøgning?

Så kan du følge med i behandlingen af den ved at trykke lige her: 


Hovedkvarter – Aalborg

Nyhavnsgade 14, 4 sal th.

9000 Aalborg

Salgsafdeling – København

Lautrupsgade 7

2100 København Ø

Spørgsmål?

+45 74 31 33 63

support@companyoung.com