Kom med på holdet

Et seriøst praktikprogram

En vigtig del af vores strategi i CompanYoung er at tiltrække og udvikle egne talenter. For at spotte de bedste talenter til vores virksomhed har vi skabt et ambitiøst praktikprogram, hvor de dygtigste og mest ambitiøse studerende kan stifte bekendtskab med både erhvervslivet og CompanYoung.

Som praktikant hos os bliver du fra første dag en del af det enkelte team og ikke mindst vores store fællesskab. Du får mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver, når du indgår i vores leverancer og/eller udviklingsprojekter. Vi er ikke bange for at give dig ansvar, så du skal bare turde at tage det!

Vores praktikområder

brush
Design
developer_mode
Udvikling
thumb_up_alt
Sociale Medier
poll
Analyse
contact_phone
Projektledelse
wb_incandescent
Marketing
work
Forretningsudvikling
chat
Kommunikation

Onboarding & workshops 

Alle praktikanter i CompanYoung går igennem et skræddersyet onboarding-forløb, hvor de får introduktion til vores kultur, produkter og ikke mindst, hvordan vi arbejder og omgås hinanden og vores kunder. De indgår samtidig i et særligt workshop-forløb, som sætter fokus på deres egen udvikling.

Fremtidsperspektiver

I 2018 tog CompanYoung 26 praktikanter ind, hvoraf 16 af dem takkede ja til et tilbud om et studiejob efterfølgende. Over de seneste 5 år har vi tilmed set, hvordan et stigende antal af de praktikanter, som overgik til studiejob, efterfølgende er overgået til fuldtidsstillinger efter endt uddannelse. Det er derfor sandt at sige, at et praktikforløb hos CompanYoung åbner muligheder!

Din personlige udvikling

Når du er i praktik ved CompanYoung, tager vi hånd om din personlige udvikling. Vi har derfor skabt en række workshops, som du skal deltage i undervejs i din praktik:

check_box
Workshop 1
Du møder alle praktikanter, og du sætter mål for din praktik
check_box
Workshop 2
Identificering af egne styrker og revurdering af dine målsætninger
check_box
Workshop 3
Refleksion over praktik og endeligt kig på, hvordan dine målsætninger er opnået

Mød tidligere praktikanter

Hvordan vil du beskrive dit praktikophold?

“Lærerigt. Det var lærerigt at blive en del af en virksomhed, hvor man ikke bare var en praktikant, men en medarbejder på lige fod med andre kollegaer. Det gjorde det nemmere at udvikle sig. Jeg fik reelle opgaver, der havde betydning, som gjorde det mere udfordrende, end hvis man kun blev tildelt småopgaver. Kollegaerne hos CompanYoung gav også et godt indtryk, da man altid mødte ind til smil og højt humør, selv når der var meget at lave.”

Christian John Schmidt, Senior Developer

At vælge sin egen vej

"Jeg havde nogle enormt spændende og lærerige måneder hos CompanYoung. Til at starte med lå det ikke i kortene, at jeg skulle i praktik i flere måneder. Men jeg ville SÅ gerne ud i det virkelige liv og finde ud af, hvad jeg kunne. Der er ingen tvivl om, at min praktik har budt på uanede mængder af sjove (og udfordrende) opgaver, erfaringer og oplevelser, som jeg aldrig ville have fået med min næse begravet i bøgerne. De støvede bøger blev i stedet lagt på hylden, og jeg fik i den grad jord under neglene. For mig endte det med at være springbrættet til en fuldtidsstilling! Så mit bedste råd til andre er at tage JA-hatten på og springe ud i det!"

— Stine Kappel, Digital Media Specialist

Praktikkoordinatorer

I CompanYoung har vi to praktikkoordinatorer, som skal sikre, at alle praktikanter får det ud af praktikken, som er aftalt. De er ansvarlige for onboarding, udvikling og aaaaalt det praktiske! Er der nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at skrive til dem!

Toby Somerset
ts@companyoung.com
Emma Ortman Pedersen
eop@companyoung.com

Skal du med på holdet? 

Så send os din ansøgning hurtigst muligt - vi tager stillingen ned, når den rigtige kandidat er fundet!

loading
Stilling Arbejdssted Stillingstype Ansøgningsfrist

Kom hurtigt videre!

trending_up
Karriere i CompanYoung arrow_forward
assignment_ind
Studiejob arrow_forward
stars
Talentbank arrow_forward

Har du sendt os en ansøgning?

Så kan du følge med i behandlingen af den ved at trykke lige her: