Kickstart din karriere
med studiejob hos os

Et studiejob med ansvar

Et studiejob ved CompanYoung er det helt rigtige for dig, som tør tage ansvar, engagere dig og gerne vil kickstarte din karriere. Her på siden kan du læse mere om hverdagen som studiejobber og deres forskellige arbejdsområder. Du kan desuden møde nogle af vores nuværende studiejobbere, for de vil gerne fortælle om, hvordan de oplever at arbejde ved CompanYoung!

Bliv en del af et fællesskab

Som studiemedhjælper ved CompanYoung bliver du en essentiel og fast del af hverdagen på kontoret, men også en del af vores unikke fællesskab! Vi er 51 medarbejdere med en gennemsnitsalder på 26,9 år, så kontoret summer af aktivitet og humor i en fin blanding af en seriøs arbejdstilgang. Hos os er det ikke en kliché, når vi siger: "We work hard and play harder!" 🙌


Et udviklende studiejob

Som studiejobber ved CompanYoung bliver du taget seriøst. Uanset om du arbejder i CompanYoung i en administrativ rolle eller i en rolle, hvor du har meget kundekontakt, så indgår du i ambitiøse projekter og leverancer, som skaber værdi. Har du desuden ja-hatten på, er der ofte store muligheder for, at dit studiejob udvikler sig, og at du dermed får flere ansvarsområder. Vi tror på, at du i dit studiejob skal have muligheden for at udvikle dig! 💡

Dine fremtidsperspektiver

I CompanYoung ser vi alle vores medarbejdere som en vigtig del af vores hverdag. Vi bestræber os derfor på at fastholde vores medarbejdere efter endt studie, hvis den rette mulighed dertil opstår. 

Du har dermed en stor mulighed for at fortsætte din karriere ved os! 🚀

Mød nuværende studiejobbere

Vi har udvalgt to af vores nuværende studiejobbere til at fortælle lidt om, hvordan de oplever at arbejde ved CompanYoung. Hvem ved, måske giver de dig et andet perspektiv på et studiejob hos os?  🧐

Hvad er det bedste ved dit studiejob?

"Det bedste er uden tvivl mine dygtige kollegaer. Vi er mange forskellige profiler så man lærer fra andre fagområder, og den holistiske forståelse er værdifuld for eksekveringen af mine egne opgaver . I CompanYoung er der desuden et godt fundament for udvikling, både fagligt og personligt. Jeg lærer meget af den frihed og det ansvar man får betroet, disse apsekter i kombination med de gode karrieremuligheder i CompanYoung er meget motiverende. Her på kontoret vægtes det sociale højt og vi har det sjovt sammen, hvilket er med til at booste vores team-spirit og vi går langt for hinanden, for sammen at nå i mål."

— Maria Hermansen, Assistant Webmaster

Hvorfor synes du, at man skal søge studiejob ved CompanYoung?

"Som I kan læse ovenfor, indebærer et studiejob hos CompanYoung en stor mængde ansvar og mange muligheder for at udvikle sig. Det var præcis det, som jeg ledte efter, da jeg i sin tid skulle finde et studiejob. At jeg så oven i købet blev ansat i en virksomhed med højt til loftet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling, må siges at være et fremragende match. Som studiejobber hos CompanYoung bliver du taget seriøst, og du indgår i virksomheden på lige fod med de resterende medarbejdere. Dette stiller selvfølgelig krav til dig, men samtidig skaber det gode muligheder for, at du hele tiden kan udvikle dig - både fagligt og personligt."

— Louise Hønnicke, Financial Assistent

Primære studiejobsområder

Vores studiejobsområder bevæger sig på tværs af hele virksomheden, derfor er der mange muligheder for din studiejobskarriere hos os. Primært ligger vores studiejobs inden for de tre nedenstående områder. Men det betyder ikke, at vi ikke også har stillinger inden for virksomhedens øvrige afdelinger sommetider!

devices
Webmaster
thumb_up_alt
SoMe
chat
Tekstforfatning

Find dit studiejob her!

Hvis du er typen, som har ambitioner, et stort drive og er klar på at indgå i et nyt fællesskab, så håber vi på at se en ansøgning fra dig!

Hvis ikke du ser en stilling, som passer til dig netop nu, så håber vi at se dig i vores talentbank. Vi rækker ofte ud og finder nye medarbejdere her først!


loading
Stilling Arbejdssted Stillingstype Ansøgningsfrist

Kom hurtigt videre!

star_rate
Talentbank arrow_forward
trending_up
Karriere i CompanYoung arrow_forward
assignment_ind
Praktikprogram arrow_forward

Har du sendt os en ansøgning?

Så kan du følge med i behandlingen af den ved at trykke lige her: